Livrare Produse

 

 

Livrarea produselor se va face prin curier rapid  Dragon star Curier sau FanCourier  in orice localitate cu sediu de curierat din Romania,

pentru localitatile fara sediu curier se vor plati taxe suplimentare. 

 

Plata se va face in momentul ridicari produselor sau in avans cu factura proforma. 

 

Pentru mai multe informatii sunati la nr de tel 0745268907 sau scrietine un email la adresa   tobogane@gmail.com

 
Plata se poate face atat in sistem ramburs, adica in momentul in care coletul ajunge la dumneavoastra, veti achita suma totala in schimbul unei chitante, 
precum si in sistem de plata anticipata - moment in care firma noastra emite o factura proforma.
 
Daca nu sunteti satisfacut de produsul cumparat, il puteti returna in maxim 14 zile in pachetul original,
nefolosit,  pentru a beneficia de restituirea integrala a contravalorii produsului, sau de schimbarea acestuia cu un alt produs identic sau diferit.
 


Daca in anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, un consultant va va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produselor comandate.

Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice si nimic altceva in plus. Preturile sunt informative si se vor confirma telefonic sau prin cerere oferte sau email.. 


Daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email sau fax prin care renuntati la produs.

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in : Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe site.